CENTERGUARD™ 

Centerguard™ er utviklet og designet av Alu316 A/S. Dette er et smart og tidsbesparende hjelpeverktøy for boring av hull i akslinger/bolter/rør. Emner fra Ø7-30 mm spennes enkelt fast i verktøyet med praktisk stillehjul og spake. Verktøyet er særlig egnet til boring av hull i gjengede emner.  Centerguard™ er et oppspenningsverktøy med hensikt å øke sikkerhet, effektivitet og presisjon i arbeidet. Dette rettes mot alle typer bedrifter, og spesielt offshore, hvor det er begrenset plass til alt nødvendig utstyr. Centerguard™ hjelper deg å utføre oppgaver som normalt sett krever større maskiner. Det er 3 stk herdede styringer og borer inkludert i kofferten (Ø3, 5 & 7 mm) og andre dimensjoner bestilles etter ønske. 

Bruksområde:
Ved boring i kurvede overflater - bolter, rør, akslinger osv. er det svært vanskelig å sentrere boret, uten bruk av styring. Boret vil alltid vandre ut av senter, og ofte vil boret knekke. Dette utgjør risiko for personskade.
Ved boring i gjenget parti av bolt, til f.eks låsesplint, vil disse utfordringer være nesten uoverkommelig uten bruk av større maskiner eller Centerguard™.

Praktisk i bruk:
Vårt verktøy, Centerguard™, er enkelt i bruk, lett å ta med, og tar lite plass ved oppbevaring. Verktøyet består av et stillhjul og en spake for en siste oppspenning. Det praktiske stillehjulet tillater deg å raskt endre mellom forskjellige diameter på bolter/rør. Ved boring av større antall emner i lik dimensjon brukes kun spaken til å åpne og lukke. Centerguard™ leveres i en praktisk koffert som inneholder 3 stk. guide (herdede) beregnet til 3, 5, 7mm bor, som også medfølger. Der finnes også ledig plass i koffert for plassering av guide og bor i flere dimensjoner (etterbestilles etter ønske).