Våre tjenester

Vår tilnærming

Vi starter med kjappe illustrasjoner innen 3D-visualisering. Ved misforståelser eller ønsker om endring, kan modellen endres eller totalt fornyes. Vi jobber med dette til vi er sikker på at din visjon er forstått og alle detaljer tatt med.

Videre går vi mer nøye til verks. Her tegner vi inn produktet del for del. De settes sammen for testkjøring og beregninger. Om alt samsvarer og du er superfornøyd, så er animasjoner, produksjonsfiler og også en prototype rett rundt hjørnet.


Research

Vi får raskt oversikt for å forstå merkevaren,
bedriften og forbrukerne.


Design

Vi starter bredt, genererer konsepter og presser 

grensene før klargjøring.

Prototyping

Vi eksperimenterer, tester og repeterer -

Problemløsing gjennom fysiske modeller laget i 3D-printer.

Finjustering

Vi finjusterer og vurderer produksjonsmulighetene
av alle elementene i designet.


Befaring

Vi ønsker i så stor grad som mulig å være behjelpelig for deg, så vi kommer derfor gjerne til deg og din bedrift på en gratis forhåndssamtale for å enklere imøtekomme dine spesifikasjoner og mulige ideér. 

Design/prototyping

Som deres utviklingspartner, forstår vi hva som kreves for å forvandle ideer til produkter. Vi er problemløsere med god teknisk innsikt, og har stor interesse av å frembringe god funksjonalitet og samtidig et godt design.

For oss er det viktig å oppfylle kundens ønske og visjon til punkt og prikke. Vi er derfor dedikert til å gi deg og ditt produkt vår fulle oppmerksomhet gjennom hele prosessen. 

Vi i Alu316 AS har personlig interesse innen utvikling. Vi er et team som brenner for nyskapelse. Frambringe produkter som enda ikke finnes, samt være med å designe og utvikle noe helt nytt! Det er dette vi virkelig liker. Interesse gir kunnskap, og kan derfor selv som et lite firma tilby kompetanse som om vi var mye mye større.

Produksjon

Vi kan tilby 3D-print prototyper, maskinering, sveis, montering og en hjelpende hånd på eksterne prosjekt.